Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Ha kontroll på dine lokaler via vår app Med Sector Alarm App og Mine Sider
har du god kontroll på din alarm –
uansett hvor du er
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller deg mer om boligalarm.

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding ansatte låser opp og igjen og ha oversikt over temperaturen i lokalene. Du kan også kombinere Sector Alarm App med Yale Doorman elektronisk dørlås. Da får du en nøkkelfri arbeidsdag der du kan styre alarmen og låse opp døren for vaskehjelpen eller håndverkeren.
Slå alarmen av og på Uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett, kan du enkelt styre din alarm ved hjelp av Sector Alarm App. Appen er kostnadsfri og produsert som et hjelpemiddel for deg.
Få melding når lokalene låses for kvelden Med hjelp fra Sector Alarm App har du til og med kontroll når noen slår alarmen av eller på. Dette er veldig anvendelig for deg som ønsker å være sikker på at alarmen faktisk ble slått på når de siste gikk hjem fra jobb.
Ha full temperaturkontroll på dine lokaler Med Sector Alarm App kan du følge med på temperaturen i lokalene. På denne måten kan du tidlig oppdage eventuelle problemer og unngå kostbare skader.
Les hendelsesloggen Med Sector Alarm App kan du lese av hendelsesloggen. Dette er bra for deg som vil ha litt ekstra kontroll på hvem som skrur alarmen av eller på.
Enklere hverdag med Yale Doorman Med elektronisk dørlås og Easylock fra Sector Alarm, kan du kan enkelt låse opp og igjen døren via app. I tillegg er smekklås og oppsett av 24-timers koder integrert i løsningen.
Appen er tilgjengelig for nedlasting til din mobil/nettbrett via App Store og Google Play:

Gjør din bedrift litt smartere med EasyLock til Yale Doorman

Sector Alarm tilbyr nå støtte for Yale Doorman. Dette betyr at vi kan integrere din lås mot alarmsystemet og du vil kunne låse opp og igjen via Sector Alarm App og Mine Sider. Dette er en perfekt løsning for deg som ikke alltid husker om du låste døren da du dro fra jobben, eller vil ha muligheten til å låse opp for ansatte som har glemt nøkkel. I tillegg er mulighet for å sette opp koder med 24 timers varighet mulig, noe som er praktisk for å gi vaskehjelpen eller håndverkere midlertidig tilgang til lokalene. En forutsetning er at alarmanlegget er tilkoblet internett via bredbånd. Enkelte funksjoner endres noe ved integrasjon av vår alarm og Yale Doorman. Få mer informasjon om dette ved å kontakte oss på telefon 915 03033 eller chat. Les mer om Easylock og Yale Doorman

En økt trygghetsfølelse med smartplugger

Over tid utvikles det nye tekniske produkter og behov skapes. I dag er det mer aktuelt enn noensinne med smarte løsninger for hjemmet, og hos Sector Alarm kan du koble ditt alarmsystem til Mine Sider og Sector Alarm App. Med disse verktøyene kan du styre din alarm uansett hvor du befinner deg, og du kan stille inn dine smartplugger med en timer og få lokalene opplyst når du ønsker det. Ved utløst alarm kan du også aktivere dine smartplugger slik at lokalene lyses opp ved et innbrudd eller brann.

Lokalene inneholder en del brannfarer og ofte starter branner med glemte kaffetraktere og andre el-produkter. Nå kan du redusere disse risikoene ved hjelp av smartplugger og da dobbelsjekke at alt er skrudd av. Logg deg inn på Sector Alarm App og administrer dine el-produkter.

En forutsetning for smartplugger er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Få et tilbud på smartplugger
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018