Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Ha kontroll på dine lokaler via vår app Med Sector Alarm App og Mine Sider
har du god kontroll på din alarm –
uansett hvor du er
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller deg mer om boligalarm.

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen, låse opp og igjen dørene samt få melding når lokalene stenges for kvelden.
Slå alarmen av og på Uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett, kan du enkelt styre din alarm ved hjelp av Sector Alarm App. Appen er kostnadsfri og produsert som et hjelpemiddel for deg.
Få melding når lokalene låses for kvelden Med hjelp fra Sector Alarm App har du til og med kontroll når noen slår alarmen av eller på. Dette er veldig anvendelig for deg som ønsker å være sikker på at alarmen faktisk ble slått på når de siste gikk hjem fra jobb.
Les hendelsesloggen Med Sector Alarm App kan du lese av hendelsesloggen. Dette er bra for deg som vil ha litt ekstra kontroll på hvem som skrur alarmen av eller på.
Appen er tilgjengelig på App Store, Google Play og Windows Phone Store.

Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2017