Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Bestill boligalarm før du reiser på ferie!
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Bestill alarmsystem tilkoblet oss - få tilgang på et nettverk av vektere i ditt nærmiljø

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever; om det er kontakt per telefon, nabovarsling, vekterutrykkning eller assistanse via oss ovenfor nødetater. Hos Sector Alarm er deg og din families sikkerhet det aller viktigste.

En av de viktigste funksjonene alarmpakken innehar er at den muliggjør tilkobling for din bolig til vår døgnbemannede alarmstasjon

Vi tilpasser alltid en skreddersydd løsning til deg og din bolig. Trykk på knappen under og en av våre konsulenter kontakte deg for et uforpliktende tilbud på montasje og abonnement på vår vektertjeneste

Få et tilbud
Bransjens beste kundeservice for tiende året Vi i Sector Alarm er svært stolte av våre kundebehandlere som atter et år leverer den beste kundeservicen til våre kunder.

Vi lover å fortsette med vårt fokus på å gi våre kunder den beste opplevelsen.

«Best i test» – kundeserviceprisen er en undersøkelse som gjennomføres av SeeYou i forbindelse med Call Center Dagene hvert år i regi av Confex.

Les mer her
Sjokksensor med magnetkontakt Den nye detektoren øker sannsynligheten for å oppdage et innbrudd. Med egenskaper knyttet til både registrering av støt/slag, samt om dører eller vinduer åpnes, vil et eventuelt innbrudd kunne oppdages i en veldig tidlig fase.

Ved hjelp av denne komponenten, kombinert med skallsikring, vil boligalarmen kunne bidra med ytterligere økt trygghet og enda tidligere varsling.

Les mer om Sjokksensor
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til med å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Sector Alarm App Med Sector Alarm App har du god kontroll på din alarm - uansett hvor du er. Her kan du slå alarmen av og på, lese hendelsesloggen og få melding når barna kommer hjem fra skolen.

Med hjelp fra Sector Alarm App blir din hverdag enklere. Med smarte løsninger koblet til din boligalarm kan du styre belysning og andre elektriske apparater direkte fra din mobil. Nå tilbyr vi også støtte for Yale Doorman med vårt EasyLock-konsept! Klikk her for å bestille.

Sector Alarm App inngår i tjenesten og kan lastes ned fra App Store og Google Play – helt gratis.

Les mer om Sector Alarm App
Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for om brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en rask og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
boligalarm kundefortelling Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Hvordan fungerer tjenesten vår?
tilleggskomponent
Tilleggskomponenter Alle behov og hjem er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.

Se tilleggskomponentene
verv en venn
Verv en venn Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss.

Verv dine venner her
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018