Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Alarmen reddet både liv og hus

"Uten boligalarmen frykter jeg at menneskeliv ville gått tapt mens huset brant ned."
Marit Uller
Boligalarmen reddet trolig mine leieboeres liv. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde hendt om jeg ikke hadde hatt boligalarm, sier Marit Uller som er kunde i Sector Alarm og selv var bortreist den aktuelle natten.

Tidlig om morgenen en søndag i desember i fjor mottok Sector Alarm alarmsignaler fra Ullers hus på Bygdøy i Oslo. En vekter rykket ut og så at det var kraftig røykutvikling. Brannvesenet ble derfor rekvirert med en gang. I påvente av at brannvesenet skulle komme tok vekteren seg inn i huset. Vekteren prøver å finne ut om det var folk i den svært røykfylte boligen. Han fant etter hvert to leieboere som lå i dyp søvn, fikk vekket dem og hjulpet dem ut. -Uten boligalarmen frykter jeg at menneskeliv ville gått tapt mens huset brant ned, sier Marit Uller.

Årsaken til røykutviklingen var en tørrkokt kjele. Hovedhensikten med en boligalarm med brannvarsling er å varsle og igangsette et reaksjonsapparat. Denne hendelsen viser at dette fungerer i praksis.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018