Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Leieboeren hadde ikke levd i dag

"Uten boligalarm fra Sector Alarm hadde leieboeren min ikke levd i dag."
Inger Elisabeth Långdal
Inger Elisabeth Långdal i Langevåg lå og sov da hun og mannen en tidlig morgen i januar ble vekket av brannalarmen.

Inger Elisabeth har sendt oss sin opplevelse av hendelsen.

-Vi ble jo sjokkert og skjønte ikke helt hva som skjedde. Nesten umiddelbart fikk vi en telefon fra alarmstasjonen hos Sector Alarm som informerte om at det var røykvarsleren i 2. etasje som varslet, sier Inger Elisabeth Långdal. -Mannen min sprang opp og dundret på døren til leieboeren. Da han ikke våknet måtte vi låse oss inn og kunne da raskt konstatere at rommet var fullt av røyk og at leieboeren sov dypt.

-Vi fikk vekket opp mannen og stoppet brannen som var et resultat av en glemt kjele på komfyren. For vår del gikk dette veldig bra, men det er helt klart at situasjonen kunne utviklet seg helt annerledes og mye mer alvorlig om vi ikke hadde hatt alarm.

-Uten boligalarm fra Sector Alarm hadde leieboeren min ikke levd i dag.

-Det er ikke mer enn noen uker siden vi installerte boligalarmen og bakgrunnen for det var nettopp å redusere risikoen ved brann, sier Inger Elisabeth Långdal. –Jeg er så glad for at dette gikk bra for oss og jeg anbefaler alle å investere i en boligalarm!
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018