Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Det kunne gått veldig mye verre

"For meg om min familie er det helt uaktuelt ikke å ha alarm i huset. Uten Sector Alarm hadde dette gått veldig mye verre."
Pål Gunnar Arnøy
I november mottok vi brannalarm fra en av våre kunder i Sør-Trøndelag. Kunden var ute og handlet da han fikk telefon fra vår alarmstasjon om at røykvarsleren i sokkelleiligheten han leier ut hadde gått.

-Jeg forsøkte flere ganger å ringe leietakeren, men han svarte ikke. Da begynte jeg å bli nervøs, det var veldig ubehagelig. Jeg visste det var røykutvikling hjemme hos oss, og vi var langt hjemmefra. Dersom leietakeren faktisk var hjemme, kunne han være i fare, sier Pål Gunnar Arnøy.

-Heldigvis fikk vi fatt i naboen som spurtet over til oss. Han så umiddelbart at kjellerleiligheten var full av røyk, og gjennom et annet vindu så han leietakeren ligge og sove på sofaen. Etter en stund klarte naboen heldigvis å vekke ham ved å dunke hardt på vinduet.

Leietakeren hadde laget mat på komfyren og sovnet i sofaen i mens vannet kokte opp.

-En måned tidligere, hadde vi akkurat sagt opp vårt alarmabonnement. Jeg priser meg lykkelig for at brannalarmen fremdeles var aktiv da dette skjedde. Hadde ikke dette vært tilfellet, hadde antakelig huset brent ned og jeg tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd med leieboeren vår.

-At vi var ute av huset akkurat da, var helt tilfeldig. Vi kunne like gjerne ha vært hjemme. Vi kunne like gjerne ha ligget og sovet. For meg om min familie er det helt uaktuelt ikke å ha alarm i huset. Uten Sector Alarm hadde dette gått veldig mye verre, sier Pål Gunnar Arnøy.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018