Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Sector Alarm reddet ferien vår

Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.


-Selv om alarmen var påslått i vår bolig var vi veldig usikre på hvordan vi skulle agere på denne meldingen. Vi diskuterte mye frem og tilbake, men selv om vi var på andre siden av kloden skjønte vi raskt at vi ikke ville slappe særlig av før vi fikk ordnet opp hjemme, sier Birgit Weyergang-Nielsen.

Vi ordner ny lås -Det var helt uventet at jeg sovnet. Jeg pleier normalt å slite med å falle i søvn, forteller René. Klokken var litt over tre på ettermiddagen. Snart tørrkoker kjelen på kjøkkenet og det oppstår kraftig røykutvikling. Den teflonbelagte kjelen smelter nærmest av varmen. Det er seks meter under taket i den hundre kvadratmeter store leiligheten, men røyken fyller raskt alle rom. René forgiftes av røyken og sover tungt, og han hører ikke brannalarmen som uler.

Redningen -En telefon til Sector Alarm løste egentlig hele vårt problem. En svært hyggelig og imøtekommende dame var velvilligheten selv og sa egentlig at vi bare kunne legge oss rolig ned på solsengen igjen og fortsette å nyte ferien. Hun skulle ordne med ny lås og sørge for at vi ble møtt av en vekter med nye nøkler når vi kom hjem.

-Årsaken til at vi anskaffet alarm var ønske om økt trygghet i forhold til innbrudd og brann. Vi hadde ikke engang tenkt på servicen som ligger i vektertjenesten. Det var en god følelse å kunne nyte våre feriedager på Hawaii i trygg forvisning om at Sector Alarm sikret hjemmet vårt. En telefon var alt som skulle til for å gjenopprette sikkerheten, enkelt og effektivt.
Bar koffertene Da vi kom hjem etter nesten et døgn på reisefot satt det en blid vekter på trappen og ventet på oss. Vi fikk nye nøkler og hun toppet hele opplevelsen med å bære opp koffertene våre!

-Tusen takk, vi har hatt en veldig positiv opplevelse og opplever at Sector Alarm ikke bare har kunden i fokus, men også er svært enkle å forholde seg til, sier Birgit Weyergang-Nielsen.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018