Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Merket ingenting før brannalarmen gikk

"Det ble med skrekken, en ødelagt komfyr og påfølgende utlufting og vask. Alternativet uten alarm orker jeg ikke tenke på."
Stine Meltvedt Lyseggen
En sensommerkveld i august i år gikk alarmen hos Stine Meltvedt Lyseggen, og umiddelbart etter ringte telefonen. En rolig, men bestemt, ansatt fra Sector Alarm informerte om utslag på brannvarsleren i kjelleren hos Stine, noe hun ikke hadde merket fordi hun hadde selskap i hagen. Først da hun og noen av gjestene gikk ned i kjelleren, ble det oppdaget sterk røykutvikling på kjøkkenet der. - Man blir jo skjelven av slikt, og derfor er jeg i ettertid svært takknemlig for behandlingen jeg fikk, sier Stine.

Hun opplevde Sector Alarms mann som imponerende rolig og klar. - Han ga tydelige instruksjoner på hva jeg skulle gjøre, og beordret full evakuering bort fra huset, forteller Stine videre. - Alle måtte ut på motsatt side av gaten, og etter kun kort tid var brannvesen, politi og ambulanse på plass.

Alarmen reagerte heldigvis på røykutviklingen i en svært tidlig fase, og brannvesenet fikk slukket det hele raskt. – Det ble med skrekken, en ødelagt komfyr og påfølgende utlufting og vask. Alternativet uten alarm orker jeg ikke å tenke på, sier Stine, som for øvrig fikk en hyggelig oppfølgingstelefon en knapp uke etter hendelsen. Samme hyggelige mann lurte på hvordan det gikk med meg, og om jeg hadde noen spørsmål om alarmen og dens funksjoner som jeg ville friske opp. Det var en oppfølging jeg satte stor pris på, avslutter Stine lettet.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018