Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Veldig glad vi installerte alarm

"For oss er det en trygghet å vite at alarmen fra Sector Alarm fungerte så bra. Hadde vi ikke blitt varslet så raskt kunne utfallet ha blitt fatalt."
Lars-Erik Eriksen
Lars-Erik Eriksen i Sarpsborg satt og så på TV en mandagskveld da alarmen gikk. Nesten samtidig fikk han en telefon fra Sector Alarm som informerte om at en av røykvarslerne i utleieleilighetene i kjelleren sendte signaler.

Leieboeren lå på gulvet -Jeg løp ned og traff med en gang beboerne i den ene leiligheten som allerede hadde gått ut. Jeg dunket på døren i den andre leiligheten, men ingen åpnet. Jeg tittet inn og så at leieboeren lå på gulvet og at det er ganske røykfylt i rommet. Da jeg så dette ba jeg Sector Alarm ringe ambulanse og brannvesen og så gikk jeg inn i leiligheten, sier Lars-Erik Eriksen.

Rask respons -Det var branntilløp på komfyren. Jeg fikk avverget videre utvikling og fikk kontakt med leieboeren. Hun hadde fått et illebefinnende og husket ingen ting av hva som hadde skjedd. Så gikk det slag i slag og både brannvesenet og ambulansen var på plass i løpet av kort tid.

Kunne ha blitt fatalt For oss er det en trygghet å vite at alarmen fra Sector Alarm fungerte så bra. Hadde vi ikke blitt varslet så raskt kunne utfallet ha blitt fatalt. Vi har nettopp flyttet inn, men er sjeleglad for at vi har installert alarm og at responsen var så bra – tusen takk for hjelpen!
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018