Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Unngå kostbare vannskader i din bolig Med Sector Alarm og vanndetektor har du god kontroll på din bolig Tidlig varsling av lekkasje Unngå store skader Enkel installsjon
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Vanndetektor

Vannlekkasjer kan forårsake store skader dersom de ikke oppdages tidlig. Med vanndetektorer på utsatte steder kan du unngå ubehagelige og kostnadskrevende vannskader i boligen din.
Alle som har hatt en vannlekkasje i hjemmet sitt vet hvor viktig det er å oppdage lekkasjen så tidlig som mulig. Vann kan gjøre svært stor skade, særlig hvis det tar tid før lekkasjen oppdages.

Rehabiliteringsarbeidet blir ofte omfattende, og i verste fall må man flytte ut av boligen mens arbeidet pågår. Vanndetektorer er en rimelig investering for å unngå store kostnader og mye arbeid med å rydde opp i etterkant. Alle som har hatt en vannlekkasje i hjemmet sitt vet hvor viktig det er å oppdage lekkasjen så tidlig som mulig. Vann kan gjøre svært stor skade, særlig hvis det tar tid før lekkasjen oppdages.

Antall vannskader øker
Vannskadestatistikk fra Finans Norge viser at det avdekkes en vannskade i leiligheter, hus og hytter hvert niende minutt her i landet, og antallet vannskader har økt kraftig de siste årene. De fleste av oss vil oppleve vannskade minst én gang i løpet av livet. Sjansen er faktisk større for at du vil oppleve vannskade enn sjansen for innbrudd og brann til sammen.


Mange dråper små
Tenk deg at du går inn på kjøkkenet en kveld for tømme oppvaskmaskinen. Du tråkker i noe vannsøl, men tenker ikke så mye over det. Litt senere slår du av TV-en i stuen, slukker lyset og går tilbake til kjøkkenet for å slukke der også før du legger deg. Du tråkker igjen i noe vått og skjønner at det må være en lekkasje et sted. Ganske riktig, det drypper vann fra et rør under oppvaskbenken. Du får satt en beholder under lekkasjen og stenger hovedkranen. For rørleggeren er dette ofte en enkel reparasjon, men tenk om skaden hadde oppstått mens du var bortreist på påskeferie?

De fleste skader skyldes rørbrudd
De fleste vannskader skyldes utette rør og koplinger, utette våtrom eller lekkasje fra utstyr som oppvask- og vaskemaskin, kjøleskap med isbitmaskin eller varmtvannsbereder. Er varmtvannsberederen plassert i et rom du sjelden går inn i, kan en liten lekkasje som får pågå over lengre tid gjøre stor skade.

Vanndetektoren varsler tidlig
En vanndetektoren måler fuktighet der den er plassert. Sensoren varsler deg og alarmstasjonen om at du har en lekkasje i boligen. Prioriter vannsensorer i rom der det ikke er sluk.

Sector Alarm tilbyr vannsensorer som en tilleggstjeneste som integreres i boligalarmen din.
Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018