Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Fire stjerner - Svært fornøyde kunder

Resultatene fra Norsk Kundebarometer er igjen offentliggjort og Sector Alarm går betydelig frem og kan bruke betegnelsen 4 stjerner i Norsk Kundebarometer 2017! Med 4 stjerner så kan vi være stolte av å ha svært fornøyde kunder etter Norsk Kundebarometers indeksmetode på kundetilfredshet.
Sector Alarm gikk betydelig frem og fikk en tilfredshetsscore på 75,4 som gir oss en respektabel 46. plass på totallisten.

Kundetilfredshet er det viktigste målet som gjenspeiler kvaliteten i leveransene fra bedriften sett fra kundens ståsted. Oppnådd resultat i Norsk Kundebarometer kan derfor brukes som et troverdig sannhetsvitne på kvalitet. I jungelen av annen informasjon som presenteres ovenfor kunder og ansatte ønsker Norsk Kundebarometer at man bruker kundetilfredshet som standard for opplevd kvalitet slik forskningen fastslår.

Finn.no og Flytoget har begge Norges mest fornøyde kunder, og vinner Kundetilfredshetsprisen 2017 med en tilfredshet på 85,1. Det viser årets undersøkelse fra forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI.

Mer enn 8300 forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse, og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av. Til sammen har over 160 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer fått sin dom i årets undersøkelse

Trygghetsgaranti

Vårt mål er å sikre deg en god kundeopplevelse så lenge du er kunde i Sector Alarm.

Når du viser oss tillit og blir kunde av Sector Alarm skal du være trygg på at du møter fagpersoner som forstår ditt behov og tar det på alvor. Vi er sikre på at du blir fornøyd, og for at du skal være sikker på det samme, gir vi deg trygghetsgaranti.

Det betyr 100 % fornøyd – eller pengene tilbake!

Din Trygghetsgaranti gjelder i 15 dager fra installering av boligalarm.

Gjelder kun privatmarkedet.


Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018