Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Livet blir tryggere med Sector Alarm Økt trygghet for hele familien

Øk familiens sikkerhet med skallsikring

Skallsikring er en innstilling på boligalarmen som innebærer at innbruddsalarmen kun er aktiv på dører og vinduer, altså i ytterkantene på boligen din. Det betyr at du kan oppholde og bevege deg som normalt i hjemmet ditt, samtidig som alarmen er på. Bevegelsessensorene inne i boligen er ikke aktivert, men om noen prøver å ta seg inn i boligen din blir du allikevel advart med en gang.

Trygghet også når du er hjemme
De fleste som har hatt innbrudd i boligen sin opplevde dette som svært ubehagelig. Ikke bare er verdifulle gjenstander borte, men det å vite at noen har romstert gjennom hjemmet og eiendelene dine mens du var borte skaper også utrygghet.

Dersom de ubudne gjestene tar seg inn i boligen når du er hjemme – kanskje til og med mens familien ligger og sover, vil de fleste oppleve dette som enda mer ubehagelig. Med skallsikring vil du ikke bare være tryggere hjemme – du vil også føle deg tryggere.

God løsning for deg som har husdyr
Har du ett eller flere husdyr som veier mer enn 15 kilo, er skallsikring den beste måten å sikre boligen. Mindre husdyr vil ikke utløse bevegelsesdetektorene, men det vil ett eller flere større dyr gjøre. Når skallsikringen er på, vil dyrene kunne bevege seg fritt i boligen.

Når skallsikringen er aktivert må dører og vinduer holdes lukket. Du kan sette vinduene i luftestilling, men ikke åpne dem helt. Åpner du vinduet på vidt gap for å lufte ut stekeos, så brytes kontakten og alarmen blir utløst.

Hvilke dører og vinduer må sikres? Skallsikringen virker ved hjelp av magnetkontakter som består av to separate deler. Kontakten kjenner om døren eller vinduet er lukket ved hjelp av magnetisme. Hvordan en skallsikring utformes varierer. Våre montører er spesialister og vil sammen med kunden finne den beste måten å skallsikre boligen.

Skallsikringen programmeres når alarmen installeres, men om man senere ønsker å utvide løsningen er det enkelt.

Sector Alarm anbefaler at du alltid bruker alarmen. På kveldstid og om natten anbefaler vi at du bruker skallsikringen. Da kan du bevege deg fritt omkring uten å utløse alarmen.

Oppgrader din skallsikring Under ser du produktene som inngår i skallsikringssortimentet. Ring oss på 915 03033 så kan vi hjelpe deg.
Magnetkontakt Magnetkontakten består av to separate deler. Den ene monteres fast i dørkarmen og den andre i døren. Ved hjelp av magnetisme kjenner kontakten om døren er lukket. Hvis døren åpnes, brytes kontakten og alarmen løses ut. Ideell til nattsikring, husdyrtilpasning av alarm og skallsikring. Kan også monteres på vinduer.
795,- + 20,-/mnd
Sjokksensor Reagerer på vibrasjoner eller harde slag og kan brukes som et supplement til magnetkontakter ved skallsikring.
1590,- + 20,-/mnd
Glassbruddetektor Glassbruddetektoren kan benyttes som supplement til magnetkontakter ved skallsikring. Detektoren reagerer på glassknusing og sikrer derfor ytterdører med vindu og vinduer for øvrig.
1590,- + 20,-/mnd
Fjernkontroll Med en fjernkontroll kan du styre alarmen fra eksempelvis ditt soverom, garasje og hage, og for øvrig aktivere panikkalarmen.
795,- + 0,-/mnd
Skallsikringspakke Skallsikringspakken inneholder 1 fjernkontroll og 3 magnetkontakter. Skallsikring betyr å sikre hjemmets ytterkanter, altså «skallet», som dører og vinduer. Dette gjør det enkelt for deg å ha på alarmen også når du er hjemme og sikrer at du og din familie kan sove trygt om natten. Skallsikring er også løsningen for deg som har husdyr over 15 kilo. Både du og dine husdyr kan gå fritt i boligen mens magnetkontaktene sikrer boligens skall. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.
1990,- + 60,-/mnd
Våre røykvarslere redder liv Innenfor hjemmets fire vegger er alt som er viktig i livet – dine familiemedlemmer, kjæledyr, personlige eiendeler og betydningsfulle minner. Samtidig er hjemmet det vanligste stedet for brann.

I ditt hjem finnes det mange brannfarer. Med røykvarslere koblet opp mot vår alarmstasjon igangsettes alltid et reaksjonsapparat. Hvis en røykvarsler piper, vil alle andre røykvarslere pipe – uansett plassering. Dette er spesielt viktig for deg som bor i et hus med flere etasjer.

Uansett om du aktiverer alarmen eller ikke, er røykvarslerne alltid aktivert og koblet til alarmstasjonen. De passer på seg selv og sender signaler til oss om de har bruk for en rens eller batteribytte. Med boligalarm fra Sector Alarm kan du slippe å bekymre deg for at brannsikringen er i orden.
Koblet til vår alarmstasjon Din boligalarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er din og din families sikkerhet det aller viktigste.

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en kjapp og sikker tilkobling til alarmstasjonen.
Vi ser årsaken til alarmsignalet Med hjelp fra kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører på alarmstasjonen verifisere årsaken til alarmsignalet og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer du verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på temperaturforandringer. På Mine sider og Sector Alarm App kan du lese av temperaturen i boligen med hjelp fra bevegelsesdetektoren. Det kan hjelpe til ved å oppdage et problem tidlig og spare deg for kostbare skader.
Brannalarmen reddet René René Häberle fra Fredrikstad var svært nær å miste livet. Takket være sin boligalarm fra Sector Alarm var vektere og brannvesen raskt på plass i hans hjem etter at brannlarmen gikk.

Sector Alarm reddet ferien vår Vår kunde Birgit Weyergang-Nielsen var på Hawaii da hun fikk en fortvilet sms fra naboen som hadde hatt innbrudd og kunne fortelle at husnøklene til Birgit var en av de tingene som hadde forsvunnet.

Hvordan fungerer tjenesten vår?
Tilleggskomponenter Alle behov og hjem er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.

Se tilleggskomponentene
Verv en venn Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen er du med i trekningen av 100.000 kroner.

Verv dine venner her
Alt dette inngår i vår alarmtjeneste Med boligalarm fra Sector Alarm får du tilgang til vår alarmtjeneste der alt er inkludert fra starten.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018