Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Kristin Størmer Steira brenner for Aktiv mot kreft

Kristin Størmer Steira har i mange år vært en av våre kjente og kjære skidronninger i langrennssporet. I år er skiene byttet bort med prosjektlederjobb i Aktiv mot kreft. Tidligere var det full fart i sporet, nå bruker hun energien på Aktiv mot kreft!

Sector Alarm startet som fadderbedrift i Aktiv mot kreft samtidig som Kristin startet sitt nye liv i denne organisasjonen. Målet med samarbeidet for Sector Alarm er primært å støtte en veldig god sak og i tillegg får vi sannsynligvis sprekere medarbeidere. Etter snart et år med tett samarbeid har vi snakket med Kristin om hennes forhold til Aktiv mot kreft.
Stor forandring -Det har vært en stor forandring, og selv om jeg ikke har angret på valget, har det til tider vært tøft å være bundet til en kontorplass åtte timer hver dag. Da hjelper det veldig å ha et så bra arbeidsmiljø, og jeg gleder meg til å gå på kontoret hver dag. I tillegg er det også veldig deilig å ha «fredagsfølelsen» og flere helger hjemme, det setter jeg pris på.

Kristin ble kjent med Aktiv mot kreft da hun var skiløper. -Jeg syntes de gjorde en fantastisk viktig jobb, i tillegg til å være en organisasjon som gjør noe bra for andre er de også opptatt av fysisk aktivitet for alle, og har fokus på det positive. Imponert over Fadderbedriftene -Jeg er imponert over Fadderbedriftene. De er opptatt av å skape et aktivt miljø på arbeidsplassen, og legge til rette for at de ansatte skal være litt mer fysisk aktiv i hverdagen. Jeg opplever de som engasjerte, positive og ikke minst at de ser motivasjonseffekten av å støtte en god sak samtidig som de gjør noe positivt for de ansatte.

Det som gjør mest inntrykk på henne i jobben i Aktiv mot kreft er besøkene på sykehusenes Pusterom. Pusterom er et treningsrom som finansieres av Aktiv mot kreft. - Det å se hvilken stor forskjell det gjør for pasientene som er under behandling, hvor utrolig stor pris de setter på tilbudet og høre de fortelle om hva det betyr for dem -det gjør jobben min veldig mye bedre, sier Kristin engasjert. Nyter å se skirenn på TV Livet er blitt annerledes, men jeg nyter faktisk å se skirenn på tv, og noen ganger i løypa. Jeg er veldig klar over hva som kreves for å være i toppen, og der er jeg ikke lengre, så det går veldig fint å bare se på. Det kribler nesten mer når jeg ser innslag fra samlinger i nydelig fjellandskap, med sol og fine treningsomgivelser. 30 Sector Alarm medarbeidere deltar på Oslo Maraton Som en del av samarbeidet med Aktiv mot kreft skal over 30 Sector Alarm medarbeidere løpe en distanse i Oslo Maraton for Aktiv mot kreft. – Jeg anbefaler alle å delta – du kan velge mellom 3 km, 10 km, halv eller helmaraton. Melder du deg på via Aktiv mot kreft går hele beløpet til Aktiv mot kreft. Meld dere på via Aktiv mot Kreft Alle kan enkelt melde seg på ved å gå til delta.aktivmotkreft.no -der ligger det informasjon om hvilke konkurranser de kan melde seg på gjennom AMK og hvordan gjøre det. Oppfordrer alle til å sette seg et mål om å delta på et eller flere av våre arrangementer, bruke det som motivasjon treningen, og gjerne anbefale venner og familie til å gjøre det samme!
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018