Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Pressemelding fra Norges Tennisforbund og
Sector Alarm

INVITASJON TIL "VERDEN BESTE FOREHAND" OG CASPER RUUDS TANKER OM FRENCH OPEN 2016:Casper Ruud, som allerede i januar 2016 var ranket som verdens beste junior, er en av favorittene i French Open for juniorer. Forehanden omtales som et formidabelt våpen og med mål om å bli "verdens beste".

Torsdag 26.mai kl 0800 skal hastigheten på Caspers forehand måles med laserpistol i Frognerparken.

Pressen inviteres til å delta på målingen. Etter målingen svarer Casper på spørsmål og han snakker om forestående French Open. Casper reiser allerede fredag til Paris.

For 2. år på rad har Norge 2 spillerere i hovedtablået for Grand Slam-turneringen French Open for juniorer. Både Malene Helgø, Furuset Tennis og Casper Ruud, Snarøya Tennisklubb er direkte kvalifisert.

På pressekonferansen vil Caspers nye hovedsponsor Sector Alarm presenteres.

Om Casper og norsk tennis sier administrerende direktør Viggo Skeisvoll i Sector Alarm:

“Casper Ruud er en unik gutt som har verdier vi ønsker å assosieres med. Han er villig til å legge alt annet til side for å bli best i verden. Det er en satsing vi har mye å lære av. Casper skal bli best i verden. Sector Alarm er og vil være blant de ledende i Europa og best i Norge. Vi skal gjøre vårt for at vi sammen når våre mål! Vi har samarbeidet med Team Casper Ruud i et år og de har virkelig levert resultater, vi er skikkelig imponert!”

Skeisvoll tillegger “Mange idretter får mer oppmerksomhet i Norge, men at norsk tennis er i ferd med å få frem flere unge, ledende spillere i en verdensidrett er en prestasjon vi også er imponert over”.

For mer informasjon:
Norges Tennisforbund v/ generalsekretær Alexander Kjær: Tlf 478 09 595, email Alexander.Kjaer@tennis.no
Sector Alarm v/ kommunikasjonssjef Sissel Eckblad: Tlf 928 43 870, email sissel.eckblad@sectoralarm.no
Team Casper Ruud v/ manager Venke Aure: Tlf 414 54 104, email venke.aure@online.no
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018