Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår

Ta grep før vinterferien

Vinterferien er rett rundt hjørnet og tradisjonelt er ferietid dessverre også høysesong for innbrudd. Målet er derfor å få boligen din til å se bebodd ut. Et godt tips for å unngå innbrudd er å gi inntrykk av at det er folk hjemme.Ved å ha dette i bakhodet kan du gjøre huset ditt mindre attraktivt for innbruddstyvene. Vi anbefaler en ekstra feriesjekk før du reiser bort. Ta motet fra tyven, gjør det vanskelig slik at et innbrudd tar lang tid og lager bråk. Prøv å tenke som dem – avdekk om boligen har svake punkter som gjør det enkelt for potensielle innbruddstyver.

Skremt av alarmen -Våre tall viser at våre kunder i vesentlig mindre grad opplever innbrudd enn boliger uten alarm. Vi ser også at i de svært få tilfeller der våre kunder opplever innbrudd har tyvene blitt skremt av alarmen og stukket fra åstedet, sier administrerende direktør i Sector Alarm Viggo Skeisvoll. – Våre tall er tydelige på at boligalarm, i tillegg til å virke preventivt, også bidrar til å avverge større hendelser.

Bekrefter god effekt -Det er helt klart at boligalarm har en god effekt når du har den på, sier Politiførstebetjent Eirik Steen ved Kriminalvakten i Asker og Bærum. Erfaring viser også at i hus med alarm ønsker tyvene å bruke så kort tid som mulig. De tar derfor bare ting som er synlig og lett å ta med.

Mange innbrudd skjer når folk sover. Sector Alarm anbefaler å bruke alarmen, ikke bare når du reiser bort, men også når du er hjemme. –Alle alarmer kan skreddersys slik at du fritt kan bevege deg selv når alarmen er aktiv, sier Skeisvoll. -Vår oppfordring er derfor å bruke alarmen. Erfaringstall viser at gjerningsmennene blir skremt.

Ta grep før ferien – Gode tips fra Sector Alarm Vi anbefaler en ekstra feriesjekk før du reiser bort. Ta motet fra tyven ved at de må bruke lengre tid og kanskje lage bråk. Tenk som tyven – avdekk om boligen har svake punkter som gjør det enkelt for potensielle innbruddstyver.

Påse at alle vinduer og dører er låst
Unngå full postkasse. Stopp eller omadresser posten og avisen mens du er på ferie.
Fjern stiger og andre ting som gjør innbruddet enklere.
En tom søppelkasse viser at du ikke er hjemme. Be naboen om å sette pose i stativet og legge litt søppel i kassen.
Ikke skru av alle lys. Har du boligalarm med smartplugg har du full kontroll på belysning og andre el-produkter i ditt hjem. Dette gjør ditt hjem enda tryggere.
Ikke fortell på sosiale medier at du reiser bort
Anskaff en boligalarm tilknyttet en alarmsentral
Skru alltid på din boligalarm
Be noen tømme postkassen
Lukk og lås den tomme garasjen.
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
badges
© SECTOR ALARM 2018