Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
En økt trygghetsfølelse med smarte løsninger Med Sector Alarm App og Mine Sider har du god kontroll på din alarm Sector Alarm App og Mine Sider Smartplugger EasyLock

Sector Alarm App

Med Sector Alarm App har du full oversikt over din boligalarm på mobilen. Du kan blant annet slå av og på alarmen, se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder, få melding når barna kommer hjem, se temperaturen i hjemmet. Du kan også kombiner Sector Alarm App med Yale Doorman elektronisk dørlås. Da får du en nøkkelfri hverdag der du kan styre alarmen og låse opp døren for vaskehjelpen eller håndverkeren.
Slå alarmen av og på Uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett, kan du enkelt styre din boligalarm ved hjelp av Sector Alarm App. Appen er kostnadsfri og produsert som et hjelpemiddel for deg.
Få melding når barna kommer hjem fra skolen Med hjelp fra Sector Alarm App har du til og med kontroll når noen slår alarmen av eller på. Dette er en trygghet for deg som ønsker å få melding når barna kommer hjem fra skolen.
Ha full temperaturkontroll på din bolig. Med Sector Alarm App kan du følge med på temperaturen i din bolig og hytte. På denne måten kan du tidlig oppdage eventuelle problemer og unngå kostbare skader.
Les hendelsesloggen Med Sector Alarm App kan du lese av hendelsesloggen. Dette er bra for deg som vil ha litt ekstra kontroll på hvem som skrur alarmen av eller på.
Enklere hverdag med Yale Doorman Med elektronisk dørlås og Easylock fra Sector Alarm, kan du kan enkelt låse opp og igjen døren via app. I tillegg er smekklås og oppsett av 24-timers koder integrert i løsningen.
Appen er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Mine sider Mine sider er tilgjengelig for deg som vil ha ekstra god kontroll på din konto hos Sector Alarm. Her kan du blant annet:
  • Håndtere ett eller flere alarmsystemer
  • Se dine siste fakturaer
  • Styre dine smartplugger med timer
  • Ha kontroll på temperaturen i din bolig

Se Mine sider
Smartplugger Med smartplugger har du full kontroll på belysning og andre el-produkter i ditt hjem. Dette gjør ditt hjem enda tryggere.
  • Styr din belysning og andre el-produkter
  • Styr dine smartplugger med timer
  • Still inn slik at belysning aktiveres når alarmen går av

En forutsetning for smartplugger og temperaturmåling er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Les mer om Smartplugger
EasyLock Vi tilbyr støtte for Yale doorman via EasyLock. Dette betyr at vi kan integrere din lås mot alarmsystemet og du vil kunne låse opp og igjen via Sector Alarm App og Mine Sider. Perfekt for deg som ikke alltid husker om du låste døren da du dro hjemmefra, ønsker å benytte smekklåsfunksjonen eller vil ha muligheten til å låse opp for barna på vei hjem fra skolen. En forutsetning for EasyLock er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Les mer EasyLock
Ring hytta varm Sector Alarm passer på hytta når du ikke er der, og sørger for at den er varm når du kommer frem. Med brann- og innbruddsalarm fra Sector Alarm og en smartplugg har du "ring hytta varm"-tjenesten inkludert. Du trenger ikke engang å ringe, da tjenestene enkelt kan betjenes via vår app.
  • Varm hytte når du kommer frem
  • Kontroller utelys før ankomst
  • Bruk appen for full kontroll

En forutsetning for smartplugger og temperaturmåling er at alarmsentralen er tilkoblet internett via bredbånd.

Les mer om "Ring Hytta Varm"
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018