Denne nettsiden benytter seg av cookies for statistikk og for å forbedre kundeopplevelsen. Les mer om hvordan Sector Alarm benytter seg av cookies.   Jeg forstår
Livet blir tryggere med Sector Alarm Se vår film om brannøvelse i hjemmet


Se filmen herFå et uforpliktende tilbud
Få et uforpliktende tilbud Ring oss på 08090 eller fyll inn dine kontaktopplysninger under, så kontakter vi deg og forteller mer om boligalarm.

Låt oss kontakta dig

Brannsikringstips fra Sector Alarm

Hjemmet er viktig i vår tilværelse og det er her man har alt som er viktig i livet: Dine familiemedlemmer, husdyr, eiendeler og betydningsfulle minner. Det er trolig her du føler deg tryggest. Det er samtidig i hjemmet det skjer flest branner. Med et alarmsystem koblet til vår alarmstasjon har du sikret deg et godt reaksjonsapparat om uhellet skulle være ute. Utover det å sikre hjemmet med en boligalarm finnes det ytterligere tiltak du kan gjøre for å gjøre din hverdag enda litt tryggere.

Brannsikkerhet i hjemmet
Brannsikkerhet i hjemmet Det finnes mange potensielle kilder til branntilløp og er du klar over disse, kan du minimere sjansen for brann betraktelig. Her har vi listet opp noen av disse.

Brannsikkerhet
brannsikringsprodukter
Brannsikringsprodukter I tillegg til din eksisterende boligalarm har vi flere nyttige sikkerhetsprodukter i vår nettbutikk som gjør din hverdag tryggere.


Brannsikringsprodukter
Kjør brannøvelse hjemme med barna
Brannøvelse hjemme De fleste av oss gjennomfører brannøvelser regelmessig på jobb eller på skole, men mange familier glemmer å gjennomføre brannøvelse i hjemmet, stedet hvor man tilbringer mest tid.

Brannøvelse
Hjertet i vår tjeneste er menneskene
© SECTOR ALARM 2018